MOMENTÁLNĚ MÁME K ADOPCI 45 KOČIČEK A DALŠÍ KOČIČKY JSOU V KARANTÉNĚ.

20. 9. - vydaní Emilka a Skřítek, bohužel zemřel Denis :-(

19. 9. - noví Afrodíté a Arés,nová externí koťata

16. 9. - vydaní Alius, Alfa, Samvěd, Rosa a Dara

15. 9. - nový Denis, aktualizovaný popisek a nové fotky u Skřítka a Ronji, nové fotky u Pippina a Smíška, nová koťata v externích

13. 9. - nová Majda

11. 9. - noví José a Pablo

7. 9. - noví Alius a Alfa

6. 9. - vydaní Macek, Nicky, Mark, Ferox a Piškot

31. 8. - nový Macek a Obi - Wan Kenobi, nové fotky a aktualizované popisky u Bosorky a Rusalky, nový externí kocourek

30. 8. - vydaní Alfrédo a Bruce, za duhový most odešla Primulka :(

Naše Občanské sdružení Kočky České Budějovice bylo zaregistrováno dne 26. 10. 2009. Naším cílem je pomáhat opuštěným a toulavým kočkám, v depozitech jim poskytnout veterinární ošetření, socializovat je a následně jim najít nový domov. Začínali jsme s 5 depozity v Českých Budějovicích a dále s 1 depozitem v Táboře, v Týně nad Vltavou, v Nových Hradech a v Kaplici. Jedno depozitum fungovalo již od konce roku 2008 a další se přidávala v průběhu roku 2009.
Za rok 2009 se nám podařilo umístit celkem 64 kočiček do nových rodin, 2 byly vráceny majitelům a 2 nám z depozit utekly. Kočičky se neumisťovaly jen v okolí Českých Budějovic, ale našly nové domovy i v Praze, Táboře, Písku, Příbrami, Jindřichově Hradci, Strakonicích, Netolicích, Vimperku a Plzni.
Doufáme, že budeme mít tento rok více příznivců jak ze strany dárců, tak ze strany lidí, kteří mají zájem o poskytování depozit ( dočasných domovů ) kočičkám, jelikož trpíme velkým nedostatkem míst pro ně.

Od 1. 1. 2009 do 25. 10. 2009 bylo přijato 55 koček a vydáno 41 koček, vykastrováno bylo 12 koček.

Přehled přijatých a umístěných kočiček od založení o. s.:
Od 26. 10. do 31.10. 2009 – přijaty 2 kočičky, umístěno 3
Listopad 2009 – přijato 10, umístěno 11
Prosinec 2009 – přijato 9, umístěno 9
Kastrováno bylo 3

Hospodaření o. s.:
Přijaté dary: 7 250 Kč
Výdaje: 4 759 Kč

Děkujeme všem, kteří nám pomohli a doposud pomáhají, novým majitelům našich kočiček, kocourků a koťátek a všem, kteří se nám chystají podat pomocnou ruku. Všeho si vážíme a děkujeme.