MOMENTÁLNĚ MÁME K ADOPCI 38 KOČIČEK A DALŠÍ KOČIČKY JSOU V KARANTÉNĚ.

19. 9. - vydaný Loki, nová koťátka v externích

10. 9. - vydaná Františka

9. 9. - nová Mau

7. 9. - nový Pán, nové fotky a aktulizované popisky u Cyrila a Mařenky, z nového domova napsal Charlie

5. 9. - noví Lizin a Pipa

3. 9. - noví Lella, Sinsin a Sylvain, vydaní Dominik, Kristien, Vendulka a Charlie, nová fotka a aktualizovaný popisek u Luisy

2. 9. - nové informace a fotky u Piginky

28. 8. - noví Matík a Kubík, vydaný Metoděj

27. 8. - noví Vašík a Radan, nové informace u Piginky, nová koťátka v externích

25. 8. - vydaní Šmudlina, Maxmilián a Mína

24. 8. - nová Šmudlina

23. 8. - vydaná Drátěnka

22. 8. - nový Charlie, nový kocourek v externích, do Vzpomínek přesunuty Besinka a Ebona :-(

21. 8. - nový Maxmilián

Naše Občanské sdružení Kočky České Budějovice bylo zaregistrováno dne 26. 10. 2009. Naším cílem je pomáhat opuštěným a toulavým kočkám, v depozitech jim poskytnout veterinární ošetření, socializovat je a následně jim najít nový domov. Začínali jsme s 5 depozity v Českých Budějovicích a dále s 1 depozitem v Táboře, v Týně nad Vltavou, v Nových Hradech a v Kaplici. Jedno depozitum fungovalo již od konce roku 2008 a další se přidávala v průběhu roku 2009.
Za rok 2009 se nám podařilo umístit celkem 64 kočiček do nových rodin, 2 byly vráceny majitelům a 2 nám z depozit utekly. Kočičky se neumisťovaly jen v okolí Českých Budějovic, ale našly nové domovy i v Praze, Táboře, Písku, Příbrami, Jindřichově Hradci, Strakonicích, Netolicích, Vimperku a Plzni.
Doufáme, že budeme mít tento rok více příznivců jak ze strany dárců, tak ze strany lidí, kteří mají zájem o poskytování depozit ( dočasných domovů ) kočičkám, jelikož trpíme velkým nedostatkem míst pro ně.

Od 1. 1. 2009 do 25. 10. 2009 bylo přijato 55 koček a vydáno 41 koček, vykastrováno bylo 12 koček.

Přehled přijatých a umístěných kočiček od založení o. s.:
Od 26. 10. do 31.10. 2009 – přijaty 2 kočičky, umístěno 3
Listopad 2009 – přijato 10, umístěno 11
Prosinec 2009 – přijato 9, umístěno 9
Kastrováno bylo 3

Hospodaření o. s.:
Přijaté dary: 7 250 Kč
Výdaje: 4 759 Kč

Děkujeme všem, kteří nám pomohli a doposud pomáhají, novým majitelům našich kočiček, kocourků a koťátek a všem, kteří se nám chystají podat pomocnou ruku. Všeho si vážíme a děkujeme.