MOMENTÁLNĚ MÁME K ADOPCI 25 KOČIČEK, 1 KRÁLÍKA A DALŠÍ KOČIČKY JSOU V KARANTÉNĚ.

18. 6. - noví Niky Lauda a Tobík, aktualizovaný popisek u Špagátky

16. 6. - nová kočička v externích

11. 6. - nové fotky a aktualizovaný popisek u Macounka

8. 6. - nové fotky a aktulizované popisky u Jackie K., Amour, Lojzy, Janka a Čertíka Bertíka

5. 6. - nová koťata v externích

4. 6. - akualizované popisky a nové fotky u Kačabky a Ferrera

29. 5. - nové fotky a aktualizace popisku u Viléma

23. 5. - nové fotky u Špagátky

22. 5. - vydaný Prokůpek

20. 5. - vydaná Elsa, z nového domova napsal Tygřík

15. 5. - nové Špagátka a Malvínka

14. 5. - z nového domova napsali Angelika a Andělinka, z adopce vrácena Lorraine :-(

11. 5. - nová Arwen, nové fotky a aktualizovaný popisek u Marťánka, Jackie K. a Olinky

10. 5. - vydaní Albína, Julek a Lorraine, nová koťata v externích

6. 5. - vydaný Tygřík

30. 4. - nový Marťánek, z adopce vrácená Albína :-(

28. 4. - noví Kočinda, Janek, Amour, Čertík Bertík a Lojza, nová fotka u Kačabky

27. 4. - nová Olinka, vydaná Albína

25. 4. - noví Jackie K., Tygřík, Pecinka, Pan Macourek

24. 4. - vydaná Anežka

22. 4. - noví Attila a Araxa

21. 4. - vydaná Piginka

Od založení OS Kočky České Budějovice uběhly více než 2 roky a také v roce 2011 jsme se snažili pomáhat opuštěným, toulavým a handicapovaným kočkám.
K 31. 12. 2011 jsme přijali 232 koček, do nových domovů bylo umístěno 221 koček včetně koťat, 2 kočky byly vráceny původním majitelům, 3 kočky nám bohužel z depozita utekly a 8 zemřelo.
V péči našeho sdružení byly nejen bezprizorní kočky z Českých Budějovic a okolí, ale také z Týna nad Vltavou, Tábora, Českého Krumlova, Písku, Strakonic, Bechyně, Borovan, Vyššího Brodu, Plané nad Lužnicí a dalších míst Jihočeského kraje.
Během roku jsme řešili několik případů, kdy majitelé koček nebyli schopni zajistit kočkám odpovídající péči a hromadili zvířata v nevyhovujících podmínkách. Z takto chovaných koček jsme přijali 30 do našich depozit a další byly inzerovány na internetových stránkách o. s.
V roce 2011 se o kočky staralo 6 stálých domácích depozit a 6 dočasných depozit dobrovolnic. Stále hledáme další dobrovolníky schopné pečovat ve svých domácnostech o opuštěné kočičky či jinak pomáhat v péči o ně, neboť se potýkáme s nedostatkem místa a nemůžeme tak pomoci všem kočkám, které pomoc potřebují.
Přestože se zaměřujeme na pomoc kočkám, stranou našeho zájmu nezůstávají ani psi. Do naší péče bylo přijato 13 pejsků zachráněných z množírny v Hlušicích a ve Chvalešovicích. Všem 13 pejskům se podařilo najít nové domovy.

S kočičkami jsme se v roce 2011 zúčastnili několika akcí:
Dne 9. 2. 2011 jsme si pro mateřskou školku v Týně nad Vltavou připravili přednášku o našem sdružení a o správné péči o zvířátko.
19. 3. 2011 - pražská akce Miss Kočka 2011, která byla spojena s umisťovací výstavou.
14. a 15. 5. 2011 - umisťovací výstava na výstavišti v rámci Hobby jaro 2011
10. 7. 2011 - 4. ročník vltavotýnského voříška.
10. 9. 2011 - pražská umisťovací výstava Sen zvířat 2011
Dne 8. 11. 2011 o nás vyšel článek v Českobudějovickém deníku.

Naše sdružení hospodařilo v roce 2011 s finanční částkou 280 963,- Kč. Z toho 244 963,- Kč tvořily dary a 36 000,- Kč Grant Jihočeského kraje na podporu činnosti útulků pro zvířata. Stejně jako v předešlém roce bylo nejvíce finančních prostředků vynaloženo na veterinární péči, a to 122 242,- Kč. Mezi další nejvyšší nákladové položky patří krmivo 90 508,- Kč, chovatelské potřeby 22 624,- Kč a stelivo 22 553,- Kč.
Rádi bychom poděkovali všem dárcům, čtenářům, vstřícným veterinářům, dobrovolníkům, kteří nám pomáhali, dále také všem, kteří si od nás vzali kočičku a poskytli jí domov. Veliký dík patří také Jihočeskému kraji za grant, sdružení O.S. Devět životů za velkolepou dobročinnou akci „Strom splněných přání“, První společnosti za práva koček za přijetí 7 koček do svého depozita, když u nás nebylo místo a kočičky bylo nutné přijmout, dále spřátelenému sdružení Cibela o.s. a odchytové službě Animal rescue Vladimíra Kössla, se kterými se zúčastňujeme různých akcí a samozřejmě všem ostatním, kteří v roce 2011 podpořili naši činnost.