MOMENTÁLNĚ MÁME K ADOPCI 30 KOČIČEK A 1 KRÁLÍKA A DALŠÍ KOČIČKY JSOU V KARANTÉNĚ.

21. 8. - nová Milunka, vydaní Tymián a Tortilla

19. 8. - vydaní Čikýt, Johan a Jackie K.

16. 8. - vydaní Tom a Terka

15. 8. - vydaná Špagátka

13. 8. - nové kočičky v externích

10. 8. - nová Maruška

9. 8. - noví Tymián a Tortilla

6. 8. - nová Izabela

5. 8. - nové fotky a aktualizované popisky u Toma, Terky a Nikyho Laudy, nové kočičky v externích

31. 7. - noví Ignác a Irma, z adopce vrácena Elsa

30. 7. - vydaní Amour a Čertík Bertík, aktualizované popisky a nové fotky u Grétky, Hynka a Fénixe, nový kocourek v externích

22. 7. - vydaný Macounek

17. 7. - vydaní Pecinka, Pan Macourek a Ferrero, nové fotky a aktualizované popisky u Janka a Lojzy

15. 7. - vydaný Albert, noví Tom, Terka, Čikytka, Johanka a Princezna Lada

14. 7. - nové kočičky v externích

13. 7. - noví Taz, Uršula, Lamia, Etela, Viky a Jurášek

10. 7. - vydaný Ferda

brit banner 1

Naše organizace Kočky České Budějovice, z. s. již devátým rokem oficiálně pomáhá opuštěným kočkám, ale nejen jim. Dokázali jsme pomoci také dalším zvířatům a to psům a králíkovi. Několikátým rokem provozujeme také kastrační program a každoročně se nám daří vykastrovat a navrátit zpět do lokality několik desítek koček.

V období od 1. 1. do 31. 12. 2018 jsme přijali 1 králíka, 3 psy a 103 koček. Nový domov našlo celkem 91 koček, 2 psi a králík. 33 plachých koček bylo vykastrováno a navráceno do původní lokality. Bohužel jsme se navždy rozloučili s jednou fenkou, která byla přijata v tak špatném stavu, že jsme jí již nedokázali pomoci ani po okamžitém zákroku veterinárních lékařů a s 12 kočičkami, převážně kvůli vážnému onemocnění panleukopénie koček, které v loňském roce trápilo velké množství útulků a depozit. Oproti loňským rokům jsme přijali méně svěřenců, jelikož zájemců o adopce rapidně ubývá. Neustále však hledáme nové způsoby, jak naše svěřence zviditelnit.

Výdaje a příjmy spolku Kočky České Budějovice, z. s. v roce 2018: - BUDE DOPLNĚNO
PŘÍJMY
Finanční dary Kč
Bankovní úroky Kč
Grant JČ kraje Kč
Prodej kalendářů Kč
Celkem Kč

VÝDAJE
Chovatelské potřeby Kč
Veterinární péče + léky Kč
Režijní materiál Kč
Celkem Kč

Náklady na dopravu, telefony a energie jsou hrazeny ze soukromých financí dobrovolníků Kočky ČB, z. s.

Na závěr chceme poděkovat lidem, kteří myslí na opuštěná a týraná zvířata. Navíc každý rok přibývá ochotných nálezců, kteří si u sebe nechávají nalezence do doby, než se pro ně najde nový domov. Velký dík patří našim neúnavným a ochotným veterinářům a to především veterinární klinice U Výstaviště MVDr. Lapáčka v Č. Budějovicích, veterinární ordinaci BUDvet MVDr. Křížka v Č. Budějovicích, veterinární ošetřovně Na Zlaté Stoce v Č. Budějovicích, veterinární klinice v Písku na Mírovém náměstí, veterinárním ordinacím v Bechyni a Týně nad Vltavou.

Doufáme, že budeme mít dostatek sil i na další roky, ale věříme, že díky Vám ano!