MOMENTÁLNĚ MÁME K ADOPCI 15 KOČIČEK, 1 KRÁLÍKA A DALŠÍ KOČIČKY JSOU V KARANTÉNĚ.

22. 4. - noví Attila a Araxa

21. 4. - vydaná Piginka

19. 4. - nová Albína, aktualizovaný popisek u Kačabky

16. 4. - vydaná Maruška

13. 4. - nová Kačabka, vydaní Karolík a Olmík

8. 4. - vydaní Damián a Ťapka

2. 4. - z nového domova napsala Kinder, aktualizace popisku u Anežky

27. 3. - nový Vilém, vydaní Francin, Mau a Karamel

21. 3. - nový Macounek, aktualizace popisku a nové fotky u Ťapky

17. 3. - vydaná Evička

15. 3. - vydaný Taťulda

13. 3. - vydaný Cyril

Naše organizace Kočky České Budějovice, z. s. již devátým rokem oficiálně pomáhá opuštěným kočkám, ale nejen jim. Dokázali jsme pomoci také dalším zvířatům a to psům a králíkovi. Několikátým rokem provozujeme také kastrační program a každoročně se nám daří vykastrovat a navrátit zpět do lokality několik desítek koček.

V období od 1. 1. do 31. 12. 2018 jsme přijali 1 králíka, 3 psy a 103 koček. Nový domov našlo celkem 91 koček, 2 psi a králík. 33 plachých koček bylo vykastrováno a navráceno do původní lokality. Bohužel jsme se navždy rozloučili s jednou fenkou, která byla přijata v tak špatném stavu, že jsme jí již nedokázali pomoci ani po okamžitém zákroku veterinárních lékařů a s 12 kočičkami, převážně kvůli vážnému onemocnění panleukopénie koček, které v loňském roce trápilo velké množství útulků a depozit. Oproti loňským rokům jsme přijali méně svěřenců, jelikož zájemců o adopce rapidně ubývá. Neustále však hledáme nové způsoby, jak naše svěřence zviditelnit.

Výdaje a příjmy spolku Kočky České Budějovice, z. s. v roce 2018: - BUDE DOPLNĚNO
PŘÍJMY
Finanční dary Kč
Bankovní úroky Kč
Grant JČ kraje Kč
Prodej kalendářů Kč
Celkem Kč

VÝDAJE
Chovatelské potřeby Kč
Veterinární péče + léky Kč
Režijní materiál Kč
Celkem Kč

Náklady na dopravu, telefony a energie jsou hrazeny ze soukromých financí dobrovolníků Kočky ČB, z. s.

Na závěr chceme poděkovat lidem, kteří myslí na opuštěná a týraná zvířata. Navíc každý rok přibývá ochotných nálezců, kteří si u sebe nechávají nalezence do doby, než se pro ně najde nový domov. Velký dík patří našim neúnavným a ochotným veterinářům a to především veterinární klinice U Výstaviště MVDr. Lapáčka v Č. Budějovicích, veterinární ordinaci BUDvet MVDr. Křížka v Č. Budějovicích, veterinární ošetřovně Na Zlaté Stoce v Č. Budějovicích, veterinární klinice v Písku na Mírovém náměstí, veterinárním ordinacím v Bechyni a Týně nad Vltavou.

Doufáme, že budeme mít dostatek sil i na další roky, ale věříme, že díky Vám ano!