Kočka mourek

Pomáháme opuštěným, toulavým
a týraným kočkám na jihu Čech

Aktuálně


Naše depozitářka sepsala průvodce péčí o osiřelá koťátka a to od těch úplně nejmenších. Možná se Vám takový pomocník jednou bude hodit, tak si ho stáhněte do počítače, anebo si odkaz uložte ☺️ E-book je zcela zdarma, takže ho libovolně šiřte mezi lidi, aby mohl pomáhat, kde ho bude potřeba.

Stahovat můžete ZDE nebo najdeteodkaz u nás na webu v sekci Co s nalezenou kočkou?


Víte, jak nám můžete pomoci s péčí o kočičky bez domova?

Jedním ze způsobů je nyní nově možnost zakoupit potřebné krmení a přípravky přes e-shop PAF.CZ (odkaz na náš profil: https://www.paf.cz/67-kocky-ceske-budejovice). Stačí tak jen vybrat produkty, kterými chcete kočičákům udělat radost a PAF.CZ zajistíme vše ostatní!

Moc děkujeme za tuto možnost a vám všem za pomoc! 


ČIPY PRO KOČKY!

Chcete nás podpořit nákupem čipů pro naše svěřence? Nově jsme zařazeni do projektu Národního registru, kde je možné zakoupit čipy pro zvířata (psí 120 Kč, kočičí 130 Kč), což při ztrátě zvířete usnadní dohledání majitele.

Čip si však majitel musí zaregistrovat sám, na to nikdy nezapomínejte – bohužel je stále obrovské množství zvířat, která jsou čipována, ale bez jakýchkoliv údajů, takže je čip k ničemu.

https://www.narodniregistr.cz/clanek/sponzor.htm


Naše svěřence můžete podpořit i svými nákupy v eshopech. Nevěříte? Je to jednoduché, díky GIVTu.

A ještě snadněji díky Pomocníku GIVT.cz

Kliknutím otevřete video na youtube.com

Pár mňouků o nás

Spolek Kočky České Budějovice v rámci svých omezených kapacit a finančních prostředků pomáhá opuštěným, toulavým a týraným kočkám (a nejen jim) v jižních Čechách. Naše zvířecí svěřence máme umístěné v domácích depozitech - tj. v našich domovech, kde jim poskytujeme veškerou potřebnou péči a posléze jim hledáme nové domovy.

Jsme skupina dobrovolníků, kteří se starají o kočky ve svém volném čase a bez nároku na jakýkoliv honorář (každého z nás živí úplně odlišné povolání).

Kočky ČB (České Budějovice) logo
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram